ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Η ομάδα δράσης είναι μία κίνηση εθελοντών, κατοίκων της Καισαριανής , που τον Ιούνιο του 2014 αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε έναν κοινό σκοπό .

 Να παρέμβουν στα δρώμενα της πόλης , με δράσεις φιλανθρωπικού , πολιτιστικού , αθλητικού , επιμορφωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα , και με τον ρομαντισμό που μας διακατέχει να φτιάξουμε μια Καισαριανή όμορφη με χαμογελαστούς ανθρώπους.

Η ομάδα μας δεν είναι οργάνωση που διαθέτει μητρώα  πολιτών και για αυτόν τον λόγο όλες οι δράσεις μας έχουν αποδέκτες επίσημους φορείς της πόλης όπως τις Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου , το Σύλλογο Τριτέκνων Καισαριανής , το Κέντρο υγείας Παιδιού της πόλης και γενικά κάθε επίσημο φορέα που απευθύνεται σε εμάς και ζητάει την βοήθεια μας .

Στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο χώρο στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 37 και το ενοίκιο καλύπτεται από το πενιχρό περίσσευμα των μελών της .

Μην ξεχάσουμε να πούμε ότι όλες μα όλες οι δράσεις είναι πάντα δωρεάν για τους συμπολίτες μας και θα παραμείνουν έτσι αφού είναι η βασική και απαράβατη αρχή της φιλοσοφίας της ομάδας μας.

 

Με την εξουσιοδότηση της Ολομέλειας

Νίκος Λάμπρου