ΚΛΑΜΠ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ (ΚΟΠΑ)

Τα Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ Αττικής (ΚΟΠΑ Αττικής) δρουν στο χώρο των προβλημάτων που σχετίζονται με το αλκοόλ, σύμφωνα με την οικολογική, κοινωνική προσέγγιση του V. Hudolin.

Η τεχνική για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με το αλκοόλ, σύμφωνα με τη μεθοδολογία αυτή, βασίζεται στα Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ, τα οποία είναι πολυοικογενειακές κοινότητες αποτελούμενες από δύο έως δώδεκα οικογένειες με προβλήματα από το αλκοόλ και έναν εκπαιδευμένο στη μεθοδολογία εθελοντή.

Τα μέλη του κλαμπ συναντιούνται μια φορά την εβδομάδα, την ίδια ημέρα και ώρα και σε ένα πλαίσιο φιλίας, αγάπης, αλληλεγγύης δουλεύουν με στόχο την αποχή από το αλκοόλ, αλλά και την αλλαγή του τρόπου ζωής τους.

Μέσα από την λειτουργία των κλαμπ και των δραστηριοτήτων, που διοργανώνουν, στοχεύουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας ενεργών πολιτών, όπου οι έννοιες της συμμετοχής και της συνυπευθυνότητας θα αποτελούν σταθερές αξίες.

Web site www.escopa.gr

https://copaathens.wordpress.com
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.