ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ DA VINCI

Το δημιουργικό εργαστήρι Da Vinci είναι μια προσπάθεια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που βασίζεται στην ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από την δημιουργικότητα και τη συνεργασία, με βάση την εργασία με τα χέρια. Με ένα ελεύθερο πνεύμα που ανοίγει τη καρδιά των ανθρώπων δημιουργούμε και επικοινωνούμε μεταξύ μας ανταλλάσσοντας ιδέες, σκέψεις μέσα από μια άλλη οπτική γωνία, καθαρά πρακτική!

Πεποίθηση μας είναι ότι ο κάθε άνθρωπος στο βάθος της καρδιάς του κρύβει μια πηγή δημιουργικότητας που δεν περιορίζεται μόνο στο ταλέντο αλλά στην ανάπτυξη όλων των ευγενών στοιχείων που οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας.

Είμαστε μια εθελοντική ομάδα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να μπορέσει ο άνθρωπος να εκφράσει αυτές τις βαθύτερες αξίες του. Κατασκευάζουμε αρχαιολογικά αντίγραφα, χειροποίητα κοσμήματα, αναπαλαιωμένους πίνακες ζωγραφικής, πυρογραφίες κ.α.

 

davincicreationsgr.wordpress.com/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011649192225&sk=about

697 01 25 517
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.