Αλκοολικοί Ανώνυμοι Ελλάδας

Οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι είναι μία αδελφότητα ανδρών και γυναικών που μοιράζονται την πείρα, τη δύναμη και την ελπίδα για να μπορέσουν να αναρρώσουν από τον αλκοολισμό. 

Μοναδική προϋπόθεση για να γίνει κανείς μέλος είναι η επιθυμία να σταματήσει να πίνει.
Η συμμετοχή στους Α.Α δεν χρειάζεται καμίας μορφής υποχρεωτική συνδρομή. Αυτοσυντηρούμαστε με τις δικές μας συνεισφορές.
Η αδελφότητα Α.Α. δεν συνδέεται με καμία αίρεση, δόγμα, πολιτική οργάνωση, οργανισμό ή ίδρυμα, έτσι δεν παίρνει μέρος σε οποιαδήποτε διαφωνία όπως και δεν αποφασίζει ή δεν αντιτίθεται σε οποιοδήποτε σκοπό.
Ο κύριος στόχος μας είναι να κρατηθούμε νηφάλιοι και να βοηθήσουμε  άλλους αλκοολικούς να αποκτήσουν νηφαλιότητα.
Όλες οι υπηρεσίες μας βασίζονται σε εθελοντική βάση οι οποίες διοργανώνονται και διεκπεραιώνονται ως αμιγώς ομάδες αυτοβοήθειας από αλκοολικά μέλη μας σε ανάρρωση.
Οι εξωτερικοί φίλοι μας μπορούν να αποτελέσουν τους καλύτερους εθελοντές μας ως προς την μεταφορά του μηνύματός μας της λύσης που βρήκαμε και βιώνουμε με ευγνωμοσύνη εμείς οι ίδιοι.

 

Αλκοολικοί Ανώνυμοι Ελλάδας
Αλεξάνδρας 112 / 6ος όροφος
ΤΚ 114 27,  Αθήνα
site: aa-greece.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 210 5227 920
Γραμμή 24ώρης Βοήθειας: 6986183484