ΝΕΣΤΩΡ - Ψυχογηριατρική Εταιρεία


 
 
Η Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» ιδρύθηκε από μέλη της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας το 2001. Αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο φορέα παροχής δωρεάν υπηρεσιών για ηλικιωμένους στη χώρα μας. Περισσότεροι από 5000 ηλικιωμένοι απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από περισσότερους από 85 επαγγελματίες υγείας και δεκάδες εθελοντές της εταιρείας μας.

Ο βασικότερος τομέας δραστηριοποίησης της εταιρείας μας είναι η μνήμη και οι διαταραχές της. Έχουμε αναπτύξει δύο Κέντρα Ημέρας για την άνοια και τη μοναδική κλινική Βραχείας Νοσηλείας στη χώρα μας. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψυχαργώς» για την αποασυλοποίηση χρόνιων ψυχωτικών ασθενών έχουμε αναπτύξει δύο Ψυχογηριατρικά Οικοτροφεία.

Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι ενέργειες ενημέρωσης της κοινότητας σχετικά με τα προβλήματα των ηλικιωμένων μέσω ομιλιών, έντυπου υλικού και προωθητικών ενεργειών. Ο Νέστορας προσφέρει δωρεάν σεμινάρια σε επαγγελματίες υγείας και διοργανώνει συνέδρια και ημερίδες. Τέλος, ο Νέστορας επιτελεί σημαντικό φιλανθρωπικό έργο μέσω του προγράμματος κοινωνικής στήριξης ηλικιωμένων, το οποίο απευθύνεται σε άπορες οικογένειες.


Περισσότεροι από 85 εργαζόμενοι, με πάνω από 10 ειδικότητες

Περισσότεροι από 5000 εξυπηρετούμενοι ετησίως

Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Ημερίδες, ομιλίες, εκπαιδεύσεις

Σημαντικό φιλανθρωπικό έργο

 
Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ»
Κάνιγγος 23, 106 77 Αθήνα
τηλ 210 8235050
fax 210 8235002

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.