ΕΛΙΞ

“Η μη κυβερνητική οργάνωση ΕΛΙΞ καλλιεργεί την εθελοντική συνείδηση και προωθεί την εθελοντική προσφορά από το 1987. Βασικός στόχος της ΕΛΙΞ είναι η συμβολή στην προσωπική ανάπτυξη του ατόμου και την εξέλιξη του ως πολίτη του κόσμου μέσα από την ενεργή συμμετοχή στα κοινά.

Η ΕΛΙΞ πραγματοποιεί διεθνείς δράσεις εθελοντικής συμμετοχής με αντικείμενο την προστασία του περιβάλλοντος, τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, την προώθηση του πολιτισμού και την κοινωνική προσφορά.

Για την πραγματοποίηση των δράσεων της η οργάνωση συνεργάζεται με Ιδρύματα, Eταιρίες, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κρατικούς Φορείς, καθώς και με τοπικούς περιβαλλοντικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Η ΕΛΙΞ είναι μέλος του διεθνούς δικτύου Alliance of Voluntary Organizations, του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων, του Δικτύου Εθελοντισμός και Περιβάλλον και του ThessΔίκτυο, ενώ διοργανώνει το πρόγραμμα European Citizens for Local Action EC4LA σε συνεργασία με 11 οργανώσεις από την ΕΕ και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.”

 

Τηλ. 210 3825506

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.